Catering gjorde festen

Catering gjorde festen

Hej på er igen, hoppas ni har en bra dag än så länge. I detta inlägg tänkte jag introducera en restaurang för er som även erbjuder catering i Ljusdal, det är catering tjänsten jag tänkte skriva om idag. Restaurangens namn är Hembygdsgården.

Som många av er säkert vet så fyllde jag år för några veckor sedan och hade då lite folk hemma hos mig för att fira. Vi var ganska många som var där, minst 60 personer, då jag inte kände för att ställa mig och laga mat till 60 personer så vände jag mig istället till catering i Ljusdal. Jag har hört mycket bra om restaurangen tidigare men jag har aldrig testat dem själv. Jag är så nöjd med deras catering tjänst. Det sköttes så smidigt och allt jag behövde göra var att hämta upp den. Det var väldigt uppskattat och alla mina gäster pratade hela kvällen om hur god dem tyckte smörgårdstårtan hade varit. Den höll sig väldigt fräscht och jag behövde inte slänga något som blev över. De hade en väldigt trevlig ton mig en när man beställde sin smörgårdstårta och när man hämtade upp den, man kände sig varmt välkommen och prioriterad. Många av mina vänner frågade mig vart den kom ifrån och var övertygade om att dem själva kommer beställa därifrån när dem i framtiden skulle fira något.  Om du eller någon du känner vill ha catering till något kommande event, som en födelsedag, student, konfirmation eller likande så skulle jag varmt och helhjärtat rekommendera catering i Ljusdal, perfekt för alla tillfällen. 


Kommentarer är stängda.