Underbart att ha någon att prata ut med

Underbart att ha någon att prata ut med

God eftermiddag, god eftermiddag! Hjärtligt välkomna till mig och min blogg. Idag hade jag tänkt prata lite med er om företaget Vhe Intuition som jag går till för samtalsterapi i Motala, jag har gjort det under ett tag nu och vill gärna dela med mig om min upplevelse av dem.

Det är inte alls länge sedan jag flyttade till Motala för att jag hade fått jobb på en restaurang här. Jag jobbar i köket med att laga mat och ibland även diska. Om ni själva har jobbar i restaurangbranschen vet ni säkert att det kan vara både stressigt och påtagligt, eftersom jag jobbar så pass mycket som jag gör blir det att jag inte riktigt hinner stressa ned mellan arbetspassen. När jag blir stressad tycker jag det är viktigt att prata med någon om det, det brukar ofta göra att jag inte känner mig lika stressad efter vår pratstund. Sedan jag flyttade hit har jag dock inte haft någon att prata med, därför har det blivit för påtagligt för mig. Jag bestämde mig då för att prova på samtalsterapi i Motala, vilket visade sig fungera för mig. När jag ändå skriver om det kan jag passa på att säga att samtalsterapi inte enbart är för de som mår dåligt och vill prata ut om sina problem, vem som helst som vill prata med någon kan gå på det. Det var anledningen till att jag började gå på samtalsterapi i Motala, jag ville bara ha någon som jag kunde prata ut med. Jag kunde prata ut om jobbet och varför jag kände mig stressad, efter våra samtal kände jag inte längre samma stress och jag fick möjligheten att stressa ned mellan mina arbetspass. 


Kommentarer är stängda.