Mitt nya smultronställe

Mitt nya smultronställe

Hej på er igen. Har ni ett speciellt ställe som ni brukar gå till när ni känner er ledsna eller när ni bara vill slappna av? Jag har inte haft det under hela livet men nu har jag äntligen hittat ett sådant ställe. Det är nämligen ett cafe i Halmstad som jag brukar gå till. Det heter Conditori Cecil och det är verkligen ett mysigt ställe.

Jag har inte mått jättebra den senaste tiden så jag har bara vart på mitt rum och kollat film, men när jag var ute på en promenad här i staden så hittade jag ett cafe i Halmstad som heter Conditori Cecil, och det var bara en slump att jag stötte på det. Jag har inte vart inne i centrum i staden på länge och jag har inte lagt märke till detta cafe i Halmstad innan. Jag gick i alla fall in eftersom jag var väldigt sugen på kaffe och jag föll för detta ställe med en gång. Jag satte mig ned i en soffa och väntade på att mitt kaffe skulle bli klart. Jag kollade mig runt och det första man märkte när man kom in genom dörrarna var att det var en sådan härlig aura där inne. Det var behagliga färger på väggar och möbler och man kände sig bara helt lugnt där helt enkelt. Detta är ett ställe som jag brukar gå till nu när jag mår dåligt eller bara är sugen på kaffe och jag kommer absolut inte välja något annat cafe i Halmstad när jag är sugen på fika. Jag har tagit dit mina vänner och de tycker också att det är ett riktigt mysigt cafe. Nu är det dags att gå till skolan och sedan sätta sig på Conditori Cecil.  


Kommentarer är stängda.