Ibland behöver man en massage

Ibland behöver man en massage

Tjenare, tjenare! Hoppas du mår bra och har en lika solig och fin fredag som jag har. Med tanke på att det är så fint väder fick jag inspiration att skriva ett rekommendationsinlägg till er. Det ska handla om företaget Näsets Energi och Hälsa, vilket är företaget som jag vänder mig till för massage i Vellinge.

Jag är en av de som älskar att få massage, även när man inte behöver det egentligen. Sedan finns det de tillfällena då jag faktiskt behöver det, då kan jag säga att jag njuter när jag väl får massagen. Med tanke på att jag jobbar i köket på en restaurang utsätts min kropp för väldigt mycket varje dag, därför behöver jag ibland få en massage i Vellinge för att mjuka upp kroppen igen. Inte nog med att jag står och går mycket om dagarna och inte har den bästa hållningen, dessutom involverar mitt jobb ofta tunga lyft och då har jag inte den bästa ergonomin. De båda delarna tillsammans gör att min kropp efter ett tag inte mår så bra, den blir stel och gör ont. Då är det väldigt skönt att vända sig till ett professionellt företag för en stunds avslappning samtidigt som massören mjukar upp kroppen. Så mycket som jag njuter under och precis efter massagen njuter jag inte ofta annars, det är något alldeles speciellt. Det här företaget är dessutom extremt duktiga, de vet precis vad som behöver masseras när jag går dit. Kort sagt älskar jag det här företaget och deras massage, därför kan jag avsluta det här inlägget med att starkt rekommendera dem till dig som är sugen på en härlig och avslappnande massage i Vellinge.


Kommentarer är stängda.