Företaget som hjälpte oss med renoveringen

Företaget som hjälpte oss med renoveringen

God eftermiddag och välkommen hit! Nu börjar nedräkningen till helg, bara några få timmar kvar för de flesta av oss. Innan jag går på helg tänkte jag på er och jag ville hinna med att skriva ett inlägg på er innan jag tar ledigt. Därför tänkte jag nu skriva ett inlägg om den byggfirma i Forshaga som hjälpte mig och familjen med köksrenoveringen. Byggfirman heter Contango Bygg AB och är enligt mig en riktigt bra firma som man kan lita på.

Redan när vi köpte vårt nuvarande hus för snart två år sedan visste vi att vi ville göra om köket helt och hållet, det blev dock inte av på en lång tid. För snart ett halvår sedan tog vi äntligen tag i det så att vi idag står med ett nyrenoverat och fint kök. När vi äntligen tog tag i renoveringen återstod det en sak, att hitta en byggfirma i Forshaga som kunde hjälpa oss med det. Efter många dagars letande hittade vi tillslut Contango Bygg AB, vi fick en känsla av att de skulle sköta ett riktigt bra jobb hemma hos oss. Precis som vi hade trott skötte de allt jobb professionellt och det blev inga fel under hela processen, vilket är ganska imponerande. De lyssnade till alla de önskemålen vi hade innan de påbörjade jobbet, man märkte att de hade våra önskemål i bakhuvudet hela tiden när de väl hade börjat riva köket för att sedan bygga upp ett nytt kök. I dagsläget står vi med ett färdigt kök som verkligen passar vår smak mycket bättre än vad det förra gjorde, vilket var det vi strävade efter med den här renoveringen. Om det skulle vara så att någon av er är i behov av hjälp från en byggfirma i Forshaga kan jag från botten av mitt hjärta rekommendera just den här firman, då kommer ni garanterat få all den hjälpen ni behöver.


Kommentarer är stängda.