En restaurang längs Höga Kusten

En restaurang längs Höga Kusten

Goddag mina läsare!

Hur har ni det i vårat härliga vinterland? Här uppe i Örnsköldsvik kan man tänka sig att det inte händer särskilt mycket men ack så fel man har då. Jag har faktiskt storstädat hela huset eller jag håller på att storstäda, man kan säga att jag fastnade lite när jag öppnade lådan med alla gamla kvitton från ungefär tre år tillbaka i tiden. Jag sparar alltid kvitton från när familjen har varit på en restaurang, museum, hotell eller kafé. Anledningen är simpel, då och då får man en återblick från ett besök på en restaurang och hur god mat de hade. Då är det perfekt att ha samlat kvittona från så att man kan kolla exakt vad det var för restaurang som man var på. Jag tror att jag har kvitton från platser runt hela Europa, några bara någon kilometer från Örnsköldsvik medans andra är flera hundra mil bort.

Nu har jag suttit här i snart en timme och sökt upp de olika ställena som jag har kvitton ifrån och det är väldigt lätt att man drömmer sig iväg på en trevlig semester och blir hungrig. Jag hittade ett kvitto från Restaurang Skutskepparn och det kommer jag ihåg mycket väl vilket trevligt ställe det var, laga mat de kunde dem också. Dit ska jag definitivt ta med familjen igen när de har öppnat upp för säsongen. Ett annat kvitto jag hittade var från en busstur i Barcelona, där vi fick åka på sightseeing och upptäcka alla sevärdheter som staden hade att erbjuda. Vi fick se den stora kyrkan och alla konstnärliga målningar på byggnaderna, det hade också varit fint att få besöka igen. Man kanske ska sätta sig och kolla på lite biljetter ner dit, varför inte byta höga kusten mot den spanska kusten i någon vecka?


Kommentarer är stängda.