Dags för påfyllning av mina naglar

Dags för påfyllning av mina naglar

God morgon vänner. Idag är det måndag och en ny start på denna fina vecka. Jag tycker att ni ska passa på att ta hand om er och njuta av dagen, även fast det är måndag. Idag kommer jag i alla fall njuta för jag är ledig och det betyder att jag ska gå och göra min nagelförlängning i Timrå hos MLI Beauty. Detta är något jag gör varje månad och nu var det dags igen.

Ni vet att de flesta personer har jobb där de arbetar fasta tider, måndag till fredag, men eftersom jag arbetar i en restaurang så kan jag till exempel vara ledig måndag och onsdag för att sedan jobba alla dagar, även lördag och söndag. Detta är något jag trivs med och jag behöver inte känna att jag inte tar vara på helgen då jag bor helt ensam i denna staden. Idag är det i alla fall dags att gå och fixa nagelförlängning i Timrå igen då mina lösnaglar har vät ut en bra bit. I mitt fall tycker jag att det är viktigt att gå och förnya förlängningen varje månad. Jag brukar ofta välja ganska färgglada färger och då syns det så tydligt när de växer ut och det tycker inte jag ser bra ut. Jag rekommenderar MLI Beauty för er som behöver en nagelförlängning i Timrå då man får naglar med kvalité. Jag har inte brutit en nagel och ingen nagel har ramlat av och jag har gått dit i två år nu. Det är en salong med kvalité och jag älskar det. Kan inte ni berätta för mig om vad ni kommer göra denna måndag? Kommentera så har vi en fin konversation i kommentarsfältet. Ha det fint vänner!


Kommentarer är stängda.